Yvonne S. Stephensen

Møt din megler

Yvonne S. Stephensen

Yvonne megler med stor entusiasme, høy faglig kompetanse, interesse for mennesker og alltid med glimt i øyet. Hun er overbevist om at det ikke er markedet alene som avgjør prisen man oppnår for en bolig.

Yvonne mener at markedsforholdene selvsagt er av betydning, men at megler gjennom kvalitetssikring, bred og korrekt markedsføring, tilstedeværelse på visning og erfaring i budrunden, i stor grad vil være med på å påvirke utfallet. Hun er også overbevist om at en prosess av høy kvalitet sikrer at selger kan overlevere boligen til ny eier med en god følelse av en ryddig handel for begge parter.

Velg en erfaren megler

Ved å velge Yvonne som megler vil dere kun ha en person å forholde dere til gjennom hele prosessen. Hun benytter ingen assistenter. Det vil være Yvonne som befarer eiendommen, som utarbeider og kontrollerer all informasjon, som skriver annonse og prospekt, som møter på visning, som har budrunden, og som har kontraktsmøte. På denne måten kvalitetssikrer hun hvert ledd i salgsprosessen.

Selve oppdraget gjennomføres etter en gjennomprøvd strategi basert på mange års erfaring. Ingenting overlates til tilfeldighetene. Hun undervurderer ikke effekten en ekstra interessent har i en budrunde, eller en betalingsvilje stimulert av en formidlende megler. Dette mener hun er det lille ekstra som utgjør store forskjeller.

Yvonne er opptatt av kvalitet fremfor kvantitet og vil aldri påta seg flere oppdrag enn forsvarlig. Tid er en viktig ingrediens, hun vil alltid være tilgjengelig for deg som selger.

Skal du selge boligen din kommer Yvonne gjerne på en uforpliktende befaring og tar deg grundig gjennom hva hun og Fana Sparebank Eiendom kan tilby deg som boligselger.

Nedenfor noen av tilbakemeldingene Yvonne har fått:

Jeg vil anbefale Yvonne Silden Stephensen på det sterkeste! Hun overgikk alle forventninger vi hadde ifht hva en megler kan tilby. Hun var tilgjengelig til en hver tid, og behjelpelig med alle spørsmål. Kundeservicen vi fikk var langt mer enn forventet. Hun holdt oss oppdatert gjennom hele prosessen, og gav oss realistiske forventninger til salg gjennom hele prosessen. Vi fikk også gode tips til hva vi kunne gjøre før visning. Vi sitter igjen med inntrykk av at hverken vi eller hun kunne gjort en bedre jobb med salget - som ble unnagjort etter første visning!

Yvonne er en sprudlende og fantastisk megler, og vi kan anbefale henne på det varmeste. Vi er usedvanlig fornøyd med vårt valg av megler, og vet hvem vi skal velge når vi skal selge igjen!

- Judith og Thomas Moss, selger av bolig i Austemarka

Jeg vil anbefale Yvonne Silden Stephensen på det sterkeste! Med et sterkt personlig engasjement, faglig tyngde og uhorvelige mengder med entusiasme gjorde Yvonne en fantastisk jobb med å selge leiligheten vår. Hun strakk seg langt for at både vi og kjøper skulle føle oss trygge i salgsprosessen, og våre innspill ble alltid hørt. Annonsering og prospekt viste leiligheten og nærområdet fra sin beste side, og første bud kom inn allerede under visning.

En ryddig og profesjonell prosess fra start til slutt, og et salgsresultat vi er strålende fornøyd med.

- Monica og Christer, selger av eiendom i Ibsens gate

 

 

Kontakt Yvonne

Takk for henvendelsen, du hører fra meg snarlig!

- Yvonne

Det oppstod en feil ved sending av skjema.

Prøv igjen, eller ta kontakt med oss via e-post: [email protected]