Torbjørn Wolff-Hansen

Møt din megler.

Torbjørn Wolff-Hansen

Torbjørn bor på Søreide med familien og har stor kunnskap til området rundt Fana. Han har jobbet som eiendomsmegler siden 1998, og er en offensiv og imøtekommende megler som gjør alt for at selger og kjøper skal bli fornøyde.

Nedenfor ser du noen av tilbakemeldingene Torbjørn har fått fra sine kunder.

Ved salg av vår bolig vurderte vi fire eiendomsmeklere. Dette var meklere vi var anbefalt å kontakte. Etter å ha møtt dem, valgte vi Torbjørn Wolff-Hansen ved FanaSparebank eiendom. Han ga et godt inntrykk og fremstod som en erfaren og kunnskapsrik mekler. Vi opplevde Torbjørn som pålitelig og troverdig. Det ble satt en verdi på boligen som var fornuftig ut fra boligens standard og dagens etterspørsel i markedet. Huset ble solgt raskt til forventet pris. Torbjørn er et trygt valg, som vi gjerne anbefaler.

- Astrid og Rolf-Ole Seljeflot, selger av Bjørgegrend 92

Vi er SÅ glad for at vi velde Fana sparebank sin meklaravdeling til salet vårt. Alt gjekk på skinner til einkvar tid, og eg følte at meglaren, Torbjørn, hadde god kontroll på alt som skulle ordnast, slik at vi som førstegangsselgarar følte oss trygge på at alt var i orden. Kvaliteten på arbeidet som har blitt gjort, samt prospekt, mapper og andre produkt dei tilbydde under salet var frå øverste hylle, uten tvil! Anbefalast på det varmaste!

- Miriam Drage, selger Aurdalslia 22

Vi er generelt svært fornøyde med megler og Fana Sparebank! Visningen var behagelig og vi fikk svar på alt vi lurte på, megler undersøkte også ting for oss og ringte opp med svar dagen etter! Kjøpet gikk veldig bra og vi fikk god hjelp til alt det praktiske! Dette gleder også kontraktsinngåelse! Vi har ikke noe å utsette- takk for god hjelp!

- Cecilie Jantzen og Joakim Borgersen, kjøper av Aurdalslia 22

Etter tre salg på to år, rekkehus, enebolig og leilighet +kjøp av leilighet, ønsker vi å takke for all kyndig og fantastisk god hjelp som vi har fått. Dyktig, ryddig og fantastisk effektiv megler som står på og veileder oss i den prosessen det er med salg og takst av eiendom. Ikke minst fantastiske prospekt og bilder tatt av deres proffe fotograf. Dere er også behjelpelig med stailing av bolig. Utrolig med all hjelp på ett sted. Sist men ikke minst at prisantydning blir innfridd.

Tusen takk til deg og din avdeling for all god hjelp. Vi kan trykt anbefale deg/dere til andre som skal selge.

- Elin og Jan Atle Ask, selger av tre eiendommer

Som selger av boenhet i Mannsverk boliglag, ønsker jeg å gi følgende tilbakemelding vedrørende salgsprosess og råd og tips gitt  av megler Torbjørn W. Hansen. Kan anbefale å følge de råd som blir gitt i forkant av salg, klargjøring og ferdigstille påbegynte arbeider. Innredning og valg av inventar. Megler hadde god kunnskap om hva kjøper ser etter. Høyt fokus på salgsoppgave sitt utseende, med tiltalende bilder. Fokus på riktig prisantydning. Samt å følge opp prosessen rundt salg. Kan anbefales.

Visning og påfølgende budrunde, gikk over all forventning. 

Konklusjon: Kan anbefale Fana Sparebank Eiendom ved salg av bolig.

- Trond Engelsen, selger av Mannsverk 4

 

Torbjørn Wolff-Hansen

Eiendomsmegler MNEF

T - 55 961 95 83

M - 472 71 668

E - [email protected]

Kontakt Torbjørn

Takk for henvendelsen, du hører fra meg snarlig!

- Torbjørn

Det oppstod en feil ved sending av skjema.

Prøv igjen, eller ta kontakt med oss via e-post: [email protected]