Stig Håkon Nøkling

Møt din megler

Stig-Håkon Nøkling

Stig-Håkon har jobbet i Fana Sparebank Eiendom i 14 år og er ekspert på boligsalg i Fjell, Sund og Øygarden. Han har jobbet ved avdelingskontoret på Straume siden etableringen i 2011 og har solgt boliger, tomter og fritidsboliger fra Hellesøy i nord til Klokkarvik i sør. 

Stig-Håkon jobber både med salg av brukte boliger og nye prosjekter, og han har blant annet solgt 150 leiligheter på Straume for OBOS og Brødene Ulveseth AS. Han stortrives på Straume og synes det er svært spennende å få være med på utviklingen i området med blant annet ny bro og Sotra Kystby. 

Her er noen av tilbakemeldingene Stig-Håkon har fått fra sine kunder:

Å selge bolig er ikke noe man gjør hver dag, så for oss har det vært viktig å samarbeide med fagfolk vi kan stole på de gangene vi har vært i en slik prosess. Vi opplever at Stig-Håkon er flink med informasjon og vekker tillit også hos de som er boligkjøpere. Dette gjør at vi som selgere kan være sikre på at prosessen er i gode hender. Vi anbefaler Stig-Håkon til alle som ønsker en dyktig og utrolig hyggelig megler.

– Silje, boligselger

Vi kom i kontakt med Stig-Håkon ved avdelingskontoret på Straume da vi planla å selge huset vårt og kjøpe oss leilighet i området. Han ga oss et tilbud på gjennomføringen av boligsalget, og selv om vi innhentet tilbud fra flere eiendomsmeglere i regionen endte Stig-Håkon opp som det beste alternativet. Han gjennomførte salget, og vi endte opp med en salgssum over takst. Vi er svært fornøyd med å ha brukt Stig-Håkon både ved salg av hus og kjøp av leilighet.

– Roald, boligselger og boligkjøper

 

Stig-Håkon Nøkling

Eiendomsmegler

M              472 43 948
T               55 61 95 03
E              [email protected]

Kontakt Stig Håkon

Takk for henvendelsen, du hører fra meg snarlig!

- Stig Håkon

Det oppstod en feil ved sending av skjema.

Prøv igjen, eller ta kontakt med oss via e-post: [email protected]