Sarah Sleeman

Møt din megler.

Sarah Sleeman

Sarah Sleeman er utdannet ved Handelshøyskolen BI og har solid erfaring fra alle typer eiendomssalg. Sarah elsker jobben sin og gjennomfører alle boligsalg med et brennende engasjement. Hun har fokus på presentasjon, tillit hos kunder og tilgjengelighet. Sarah drives av gode tilbakemeldinger fra kunder.

Nedenfor ser du noen av tilbakemeldingene Sarah har fra sine kunder.

Sarah er en meget dyktig megler og vi er storfornøyd med hennes leveranse. Vi kan trygt anbefale henne videre til andre som ønsker å selge bolig.

- Carl-Erik M. Moberg, selger av bolig i Troldhaugvegen

Jeg kan trygt anbefale Sarah Sleeman til å ta hånd om salget av din bolig! Gjennom hele prosessen fikk jeg uvurderlig veiledning og fruktbare råd. Jeg er tilfreds med hele prosessen fra forberedelse til salg!

- Anniken Hagen, selger av bolig i Conrad Mohns veg

Sarah gjorde en super jobb ved salg av boligen min. Hun jobbet aktivt fra første møtet til boligen var solgt. Jeg følte jeg hadde valgt rett person til rett jobb, og var trygg på dette igjennom hele prosessen. Hun er en ”stå på” person som ikke gir opp lett, verken potensielle kjøpere eller det å sikre meg som selger en pris jeg var fornøyd med. Sarah utstråler kompetanse og dyktighet, og hadde godt mot hele tiden. Hun var veldig hjelpsom og tilgjengelig til alle tider, og var rik på forslag til metoder for å få flest mulige interessert i leiligheten. Jeg har derfor ingen problemer med å anbefale Sarah videre til andre som skal selge sin bolig!

- Vebjørn Seljelund, selger av eiendom i Minde Allé

 

Sarah Sleeman
Eiendomsmegler MNEF

T - 55 91 99 48
M - 909 58 313
E - [email protected]

Kontakt Sarah

Takk for henvendelsen, du hører fra meg snarlig!

- Sarah

Det oppstod en feil ved sending av skjema.

Prøv igjen, eller ta kontakt med oss via e-post: [email protected]