Cecilie van der Heide

Møt din megler

Cecilie van der Heide

Cecilie har 15 års fartstid i bransjen og god kunnskap om både markedet og suksessfaktorer ved boligsalg. Her får du en megler som virkelig står på for kundene sine – alltid med et glimt i øyet…

Hun har lang erfaring kombinert med utømmelig energi og vilje til alltid å få kunden fornøyd.

Her er noen av tilbakemeldingene Cecilie har fått fra sine kunder: 

Cecilie van der Heide opptrådte svært proffesjonelt som eiendomsmegler da jeg kjøpte en leilighet som var vanskelig å selge. Hun tok kontakt med meg flere ganger og klarte å overbevise meg om å kjøpe leiligheten, noe jeg er glad for i dag.

- Jacob, kjøper av leilighet i Sandalsveien

Cecilie er profesjonell, engasjert og ”på” hele tiden. Hun er fokusert og dedikert til salget. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med valg av megler, takket være Cecilie er jeg helt trygg på at jeg fikk beste mulige pris for min leilighet.

- Jessie, selger av leilighet i Breivikstølen

Undertegnede brukte Cecilie som megler ved salg av min mors leilighet i Sanddalsveien 11A. Cecilie fremstår som en meget profesjonell megler. Innledningsvis fikk jeg god informasjon vedrørende hele salgsprosessen, beregning meglerhonorar, kontaktformidling takstmann, styler etc. Utarbeidelse av prospekt og presentasjon av dette både i papirversjon og digitalt synes jeg var svært bra.


Videre hadde vi god dialog gjennom hele salgsprosessen både via mobil og mail. Rask oppfølging av potensielle kjøpere etter visning og påfølgende tilbakemelding og informasjon til meg som selger. Megler var selv på plass overdragelse datoen, en betryggelse for både kjøper og selger. Takker for et meget hyggelig og behagelig samarbeid!

- Jørn, selger av leilighet i Sandalsveien

Vårt inntrykk av Cecilie som meklar: Blid, positiv og behageleg frå første stund. Imøtekommende og flink å gi råd om kva vi burde gjera med leiligheita, og kva vi ikkje trengte gjera noko med. Ho laga gode annonser og prospekt. Var veldig flink å kommunisera med dei som kom på visning. Fulgte godt opp potensielle kjøparar, samstundes som vi fekk god tilbakemelding korleis prosessen gjekk. Ho fekk i gang bod runde som gav oss ein pris vi var godt fornøyd med.

Konklusjon: Velger du Cecilie som din meklar vil du få god og profesjonell hjelp, og ein knallgod og smilande meklar.

- Marit, selger av eiendom i Gudridflaten

 

Cecilie van der Heide

Eiendomsmegler

 

T            55 91 98 70

M           982 12 260

E            [email protected]

Kontakt Cecilie

Takk for henvendelsen, jeg vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid!

- Cecilie

Det oppstod en feil ved sending av skjema.

Prøv igjen, eller ta kontakt med oss via epost:a href="mailto: [email protected]""" [email protected]