Caroline Norheim Johansen

Caroline Norheim Johansen

Velg en lokalkjent megler

Caroline Norheim Johansen

Caroline har en bachelorgrad i Eiendomsmegling fra Høgskolen i Sør-Øst Norge. Med høy faglig kompetanse og entusiasme i faget sitt, er man i trygge hender hos Caroline. 

Her får du en solstråle med solide kunnskaper. Caroline er opptatt av god planlegging, kvalitet og ekstra service. Det viktigste for henne er at kunden kan anbefale henne videre til venner og kjente etter gjennomført boligsalg. 

Caroline er kreativ, løsningsorientert og får påfyll av energi gjennom svært gode tilbakemeldinger fra sine kunder. Nedenfor ser du noen av tilbakemeldingene Caroline har fått.

Caroline er en dyktig og profesjonell megler. Fana Sparebank Eiendom hadde veldig god markedsføringsopplegg og vi var meget fornøyd med både salgsoppgave og bilder! Vi kommer til å anbefale Caroline videre til alle venner og bekjente.

- Per Erik og Irene, selger av Saksarhaugen 82

 

Caroline solgte vår fritidsbolig på Elveneset og det passet perfekt, da hun selv bor der. Hun var tilgjengelig på null komma niks! Da vi selv bor i en annen by, følte vi oss ivaretatt og trygge på at Caroline gjorde den beste jobben for oss. Hun gav oss gode råd underveis i salgsprosessen. Vi ønsker virkelig å anbefale henne videre!

- Nils Einar og Elisabet, selger av Elvenesvegen 14 A

 

Vi var veldig fornøyd med valg av megler på Mårdalen 15! Caroline er en tillitsvekkende megler med god salgsstrategi. Hun gjorde en utmerket jobb og svarte alltid fort på telefon eller meldinger både i og utenfor arbeidstiden. Hun hadde kontroll på alt slik at vi kunne slappe av og føle oss i trygge hender. Vi anbefaler Caroline på det sterkeste!

- Øyvind og Aina, selger av Mårdalen 15

 

Caroline er en veldig hyggelig dame og vi fikk et flott samarbeid med henne. Hun sto på gjennom hele salgsprosessen og viste både profesjonalitet og kunnskap til det hun holdt på med. Med kr. 700 000,- over prisantydning er vi veldig fornøyd med salgssummen. Budrunden var moro og Caroline holdt oss oppdatert med gode råd. Vi vil absolutt anbefale Caroline videre!

- Torgils og Kjellaug, selger av Våkleivsbrotet 52


Vurderer du å selge eller trenger en verdivurdering av egen bolig?
Ring Caroline på mobil 917 91 687 eller fyll ut skjema nedenfor og hun tar kontakt med deg!

[email protected]

Kontakt Caroline

Takk for henvendelsen, du hører fra meg snarlig!

- Caroline

Det oppstod en feil ved sending av skjema.

Prøv igjen, eller ta kontakt med oss via epost:a href="mailto: [email protected]""" [email protected]