Arne Sture Skaar

Møt din megler

Arne begynte som megler i 2001 og er en velkjent megler i Åsane. Han har jobbet ved avdelingskontoret i Åsane siden 2011 og var med på åpningen av de nye lokalene i Myrdalsveien. Arne er ekspert på boligsalg i Åsane og kjenner alle de attraktive områdene i bydelen. Han vet hva som skal til for å gjennomføre et godt salg og har et stort nettverk med interessenter som ser etter bolig i området. Han bor selv i Åsane og synes det er svært spennende å følge med på utviklingen i bydelen.

Her er noen av tilbakemeldingene  Arne har fått fra sine kunder:

Jeg har brukt Arne som megler ved to anledninger og vært kjempefornøyd med prosess og resultat begge gangene. Arne er faglig dyktig, klar, positiv og effektiv. Jeg kan gi ham mine beste anbefalinger!

– Kine, boligselger

Vi valgte Arne fordi han har et godt renommé og konkurransedyktige priser. Arne er en tilgjengelig, behjelpelig og imøtekommende megler. Familien vår har brukt han ved flere anledninger og har alle gangene vært svært fornøyd med hvor raskt boligene har blitt solgt og prisene vi har fått –  til og med i «dårlige tider».  Vi kommer til å anbefale Arne til våre venner og bekjente, og vi vil kontakte ham igjen ved fremtidige kjøp og salg.

– Nina, boligselger

Arne ble benyttet som megler på grunn av hans erfaring, kompetanse og fremtoning. Førsteinntrykket var meget bra – preget av faglig profesjonalitet, imøtekommenhet og fleksibilitet. Gjennom hele salgsprosessen viste Arne struktur og nøyaktighet. Han ga kontinuerlige tilbakemeldinger til oss og oppnådde en salgssum over all forventning. Arne er positiv, realistisk og tillitsskapende – en megler som tar sitt arbeid på alvor og som virkelig kan anbefales videre.

– Geir Olav, boligselger

 

Arne Sture Skaar

Eiendomsmegler

M              977 62 111
T               55 91 98 79
E              [email protected]

Kontakt Arne

Takk for henvendelsen, du hører fra meg snarlig!

- Arne

Det oppstod en feil ved sending av skjema.

Prøv igjen, eller ta kontakt med oss via e-post: [email protected]