/
Tilbake

Fakta om boligen

Sentrum

Adresse: Strandgaten 230
Prisantydning: 4.390.000,-
Primærrom: 83 m²
Bruksareal: 83 m²
Tomt: 1840 m²
Eieform: Borettslag
Energimerking: E
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1977
Soverom: 3*
*Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Prisdetaljer

Prisantydning: 4.390.000,-
Fellesutgifter: 4.442,-
Samlet pris: 4.521.263,-

Komplett salgsoppgave

Beskrivelse av boligen

Sentrum/Nordnes - Attraktiv 4-roms leilighet med god standard, stor terrasse (15 kvm) og gode solforhold. Populær og sentral beliggenhet. Heis i bygget.

Innhold

Eiendommen inneholder:
Entré, gang, bad/vaskerom, stue, kjøkken og tre soverom.
To boder i underetasjen 6,5 kvm og 2,6 kvm og bod på loft 5,7 kvm.

Standard

Tiltalende leilighet i et populært boområde på Nordnes. Leiligheten har god standard, 3 soverom og stor terrasse på 15 kvm.

Romslig gang med god plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Fra gang har man inngang til 2 soverom, bad og stue.

Stor, åpen og lys stue på hele 32,5 kvm med åpen kjøkkenløsning. Stuens har god plass og flere innredningsmuligheter. Fra stuen er det utgang til vestvendt overbygget altan på 15 kvm.

Pen Ikea kjøkkeninnredning satt inn i 2011 med høyglans fronter og benkeplater av tre. Benkebeslag av stål. Integrerte hvitevarer medfølger i handelen.

3 soverom av god størrelse på henholdsvis 11,5 kvm, 10,7kvm og 8,5 kvm. Her er god plass til oppbevaring av klær i garderobeskap. Alle tre soverommene har installert skyvdørsgarderobe fra (Garderobemannen). To soverommene har inngang fra gang og ett har inngang fra stue.

Bad pusset opp i 2011 med keramiske fliser og varmekabel i gulv. Hvit servant med unders-og høyskap med høyglans fronter. Badet inneholder også badekar og vegghengt toalett. Praktisk vaskerom med opplegg for vaskemaskin.

Alle oppholdsrom med tre-stavs eik-parkett fra år 2011. El-anlegg inneholder automatsikringer 8-kurser.

Beliggenhet

Eiendommen har en populær og sentral beliggenhet i et av Bergens mest attraktive områder. Her er det kort vei til flere flotte fasiliteter som blant annet dagligvarebutikker, Akvariet i Bergen, Nordnesparken og Gågaten med flere butikker samt kaffebarer.

Det er også kort vei til USf Verftet, her er det ofte konserter for de som er glad i musikk- og kulturopplevelser, i tillegg til koselig restaurant i sjøkanten.

For de som er glad i sol, sommer og bading kan Nordnes sjøbad anbefales, her er det flotte bademuligheter for store og små. Både i basseng og i sjøen.

Det er flere flotte turmuligheter i nærområdet, i tillegg er det kort vei til flere av byens mest kjente fjelltopper som Fløyen, Stoltzekleiven, Rundemannen mm.

Flere treningssentre i området, med blant annet Nr1 Fitness og Actic, samt fotballbane rett bortenfor leiligheten.

Er man glad i det yrende bylivet er det kort vei inn til Torgallmenningen, her har man alle de goder en by kan tilby. Flere kjøpesentre, restauranter, kafeer, kino mm.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Kun varmekilder som var tilstede på visningen følger boligen.

Parkering

Andelseierne har fortrinnsrett til garasjeplass. Garasjeplasser tildeles etter ansiennitet og venteliste. Ellers gate parkering etter gjeldende bestemmelser.

I forhold til parkering, så er der gode muligeheter for å lade el-bil i Nordnesgarasjen (Ladbare kjøretøy). Det gis 50 % miljørabatt på ordinære takster for elbiler med EL eller EK i nummerskiltet. Rabatten fremkommer automatisk når man velger kjøretøygruppe "Elbil" ved valg av billett. Ved betaling via EasyPark, må man velge egen takstsone for å oppnå miljørabatt. På høyre side etter innkjøring, er det installert 9 splitter nye ladepunkter, som nå er klare for bruk. Ladepunktene med Type2 Mode3 kontakt tilbyr dynamisk ladeeffekt med opptil 3,7 kW / 16A, avhengig av biltype og antall samtidige ladinger. Ladespenningen er 230V. Kjøretøy som ikke lader skal ikke okkupere ladestasjonene til parkering siden det kan hindre andre elbiler tilgang til å lade. Miljørabatt ytes også på abonnement for elbil)

Adkomst

Kjør mot fisketorget og ta til venstre inn Strandkaien. Følg Strandkaien til du kan ta av til C. Sundts gate i veikrysset. Ta til venstre opp ved Hi-Fi klubben og deretter høyre. Boligen vil komme på din venstre hånd.

Det vil bli merket med Fanasparebank Eiendom visningskilt på fellesvisninger.

Vann, vei og kloakk

Offentlig vei, vann og avløp via private stikkledninger.

Aktive bud

Ingen aktive bud.

Fana Sparebank Eiendom er en eiendomsmegler med lang erfaring og høy kunnskap om boligmarkedet i Bergen og omegn.

Vi har som eneste eiendomsmegler en online priskalkulator hvor du straks kan få et overblikk over kostnadene. Vi stiller gjerne på en uforpliktende befaring. Kontakt oss for en gratis verdivurdering her

Fana Sparebank Eiendom formidler hvert år ca 750 boliger og er derved en stor aktør i Bergen og omegn.

For deg som boligselger er det to ting som er viktig; salgskraft og trygghet. Fana Sparebank Eiendom gir deg begge deler.

Salgskraft

  • Våre boligmeglere har lang salgserfaring og kjenner ditt lokalområde
  • På visninger registrerer vi de som er interessert slik at vi kan tipse om lignende  boliger som kommer for salg.
    God service for kjøperne – en unik fordel for deg som selger
  • Bred markedsføring i alle kanaler:  Internett, aviser, postreklame, vindusprospekt m.m. 
  • Vårt salgsmateriell er av høy kvalitet, og selvsagt tilpasset din bolig og dine ønsker

Trygghet

  • Alle saker gjennomgår kontroll hos våre ansatte advokater som sørger for at ditt oppdrag er i trygge hender
  • Hos oss er kvalitet i alle ledd en selvfølge
  • Vi vektlegger oppfølgning og at du som kunde skal føle deg ivaretatt

Vi har gjennom årene sikret oss gode samarbeidspartnere slik at vi kan tilby deg en attraktiv totalpakke med det innhold du måtte ønske. 

Fana Sparebank Eiendom Prestige

På spesielle boliger tilbys skreddersydd markedsføring. Fana Sparebank Eiendom Prestige gir deg en unik presentasjon av din bolig.


Salgsprosessen
Salgsprosessen