/
Tilbake

Fakta om boligen

Sentrum

Adresse: Storetveitvegen 39
Prisantydning: 2.300.000,-
Primærrom: 38 m²
Bruksareal: 40 m²
Eieform: Eierseksjon
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1970
Soverom: 1*
*Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Prisdetaljer

Prisantydning: 2.300.000,-
Fellesutgifter: 655,-
Samlet pris: 2.300.000,-

Fellesutgifter

655 pr. mnd. Felles vedlikehold og forsikring på bygningsmasse, samt strøm til fellesareal
Sameiet har til tross for lave felleskostnader opparbeidet seg en formue på ca 80.000 til fremtidig vedlikehold

Komplett salgsoppgave

Beskrivelse av boligen

2 roms selveierleilighet med egen garasje og terrasse med kveldssol. Nært bybanestopp på Wergeland.

Innhold

Leilighet med meget god planløsning. Entre med stor skyvedørsgarderobe, bad, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til solrik altan og soverom
Leiligheten har tre boder, en i gang rett utenfor leiligheten, en i tilflutkstrom rett over gangen og en i fellesareal
Garasjen som hører til leiligherten er på ca 14 kvm

Standard

Leiligheten er lys og moderne, nymalte lyse vegger og en kontrastvegg i grått. Stue har plass til sofagruppe og spisestue. Kjøkken har godt med skap og benkeplass og har integrert platetopp, komfyr, kjøleskap, frys og oppvaskmaskin. Soverom har plass til dobbeltseng. Det er plass til vaskemaskin og tørketrommel i tilfluktsrom like utenfor inngangsdøren til leiligheten. Utenfor stuen og kjøkken er det en altan med sol ettermiddag og kveld. Altanen er vestvendt ut mot et rolig område utenfor boligen.
I 2012 ble det byttet ytre kledning, isolasjon, vinduer, tak og garasjeporter i følge styreleder i sameiet. I 2018 er det innstallert digitale strømmålere i alle leiligheter.

Beliggenhet

Storetveitveieien 39 ligger i et fint område på Storetveit, like ved Tveitevannet. Her i fra går en til Wergeland bybanestopp på 5 min. Ca 9 min gange unna har en Sletten Shoppingsenter med et rikholdig utvalg av butikker og servicetilbud. Sletten senter har også bybanestopp. I nærområdet er det mange fine turmuligheter. Tveitevannet og Christieparken er populære område for tur og løping/utendørstrening. Videre til Landås og Montana går det også stier til Ulriken. For dem som er glad i å sykle, rekker en Bergen Sentrum på ca 20 min. Dagligvarehandelen gjør en i nærområdet, her kan en velge blandt annet mellom stor Rema 1000 butikk på Wergeland eller en av byens fineste Meny butikker på Sletten senter.

Oppvarming

Kun varmekilder som var tilstede på visningen følger boligen.
Varmekabler på bad, ellers elektrisk

Parkering

Det følger egen lukket garasje med elektrisk døråpner med leiligheten. Det er strøm i garasjen. Gjester har gode parkeringsmuligheter like utenfor på felles parkeringsplass for bygget.

Adkomst

Enkleste adkomst er med utgangspunkt fra Shell stasjonen ved Tveitevannet. Der i fra går en rett over veien i gangfelt til Storetveitveien 39. Det er også mulig å kjøre helt til eiendommen via Mindemyren og inn like forbi NRK bygget.

Reguleringsforhold

100 % eiendommen er omfattet av reguleringsplan med id 30010000 vedtatt 13.02.1920

Konferer med megler for å se oversikt over reguleringsmessige forhold.

Bergen kommune arbeider med ny reguleringsplan for Storetveitvegen med tanke på å anlegge sykkeltrase. Reguleringsplanen er ikke kommet på høring enda.

Det arbeides med ny privat reguleringsplan for området mellom Nyhaugveien og Storetveitvegen. Storetveitvegen 39/39a grenser til søndre del av dette reguleringsplanområdet. Det er per dags dato ingen kjente planer om byggeaktivitet i naboeiendommene til Storetveitvegen 39/39a. Reguleringsplanen er ikke kommet på høring enda.

Det kommer et nytt bofellesskap driftet av kommunen (Nye Elvebakken Borettslag) i Elvebakken sør for Storetveitvegen 39/39a. Nabovarsel om bygging er ikke sendt ut enda. Nye Elvebakken Borettslag og Sameiet Storetveitvegen 39/39 har inngått avtale om veirett til Nye Elvebakken Borettslag over eiendommen til Storetveitvegen 39/39a. I den forbindelse vil Nye Elvebakken Borettslag påkoste asfaltering av tilkomstvei fra Elvebakken til Storetveitvegen 39/39a samt på grusplass på vestsiden av bygget.

Vann, vei og kloakk

Private vann og avløpsledninger over i offentlig. Ligger til offentlig vei.

Ansvarlig megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Aktive bud

Ingen aktive bud.

Fana Sparebank Eiendom er en eiendomsmegler med lang erfaring og høy kunnskap om boligmarkedet i Bergen og omegn.

Vi har som eneste eiendomsmegler en online priskalkulator hvor du straks kan få et overblikk over kostnadene. Vi stiller gjerne på en uforpliktende befaring. Kontakt oss for en gratis verdivurdering her

Fana Sparebank Eiendom formidler hvert år ca 750 boliger og er derved en stor aktør i Bergen og omegn.

For deg som boligselger er det to ting som er viktig; salgskraft og trygghet. Fana Sparebank Eiendom gir deg begge deler.

Salgskraft

  • Våre boligmeglere har lang salgserfaring og kjenner ditt lokalområde
  • På visninger registrerer vi de som er interessert slik at vi kan tipse om lignende  boliger som kommer for salg.
    God service for kjøperne – en unik fordel for deg som selger
  • Bred markedsføring i alle kanaler:  Internett, aviser, postreklame, vindusprospekt m.m. 
  • Vårt salgsmateriell er av høy kvalitet, og selvsagt tilpasset din bolig og dine ønsker

Trygghet

  • Alle saker gjennomgår kontroll hos våre ansatte advokater som sørger for at ditt oppdrag er i trygge hender
  • Hos oss er kvalitet i alle ledd en selvfølge
  • Vi vektlegger oppfølgning og at du som kunde skal føle deg ivaretatt

Vi har gjennom årene sikret oss gode samarbeidspartnere slik at vi kan tilby deg en attraktiv totalpakke med det innhold du måtte ønske. 

Fana Sparebank Eiendom Prestige

På spesielle boliger tilbys skreddersydd markedsføring. Fana Sparebank Eiendom Prestige gir deg en unik presentasjon av din bolig.


Salgsprosessen
Salgsprosessen